Uitgelicht - N36= Skip to main content

Uitgelicht

N36 = MONO rijden

Milan is 18 jaar en zit bijna dagelijks achter het stuur. Vanwege zijn werk als maaltijdbezorger komt hij op veel verschillende plekken. Hij gaat graag goed voorbereid op weg.
Lees meer

N36 = afstand houden!

Thirza haalde in november 2021 haar rijbewijs. Sindsdien rijdt ze gemiddeld 1 of 2 keer per week over de N36 voor haar werk of bezoek aan een vriendin. Als beginnend bestuurder vertelt ze over haar ervaringen en heeft ze tips voor andere weggebruikers.
Lees meer

Tips van rijschoolhouder Barry

Rijden op de N36 kan soms best lastig zijn. Rijschoolhouder Barry geeft tips over hoe je relaxed en veilig over de N36 rijdt. Lees en doe mee!  
Lees meer

Ga met ons in gesprek over de N36!

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de N36 en gaan graag met jou in gesprek. Daarom staan we in december met het N36= campagneteam op de weekmarkt bij jou in de buurt!
Lees meer

Start campagne N36=

Op vrijdag 17 september lanceerde weggebruiker Britt samen met Rijkswaterstaat, de politie en een weginspecteur de campagne N36=. Ze deelden daarbij koffie uit en gingen in gesprek met weggebruikers over hun ervaringen met de N36 en wat de N36 voor hen betekent.
Lees meer

N36 = de weg naar mijn familie en vrienden

Irma rijdt regelmatig over de N36 om haar familie en vrienden in Drenthe te bezoeken. Ook rijdt ze af en toe een stukje over de weg als ze voor haar werk op pad moet. Ze vertelt over haar ervaringen met de N36 en hoe zij ervoor zorgt dat iedereen veilig thuiskomt. 
Lees meer